• Movigo - O nama

 • Movigo, na esperantu pokret, poslovna je jedinica tvrtke M transporti i otpremništvo iz Zagreba.

  Osnovana je s idejom pružanja usluga turističkim agencijama koje se bave organizacijom kongresa i simpozija, pružanja usluga poslovnim subjektima ili pružanja usluga privatnim korisnicima iz domene transfera putnika luksuznim vozilima sa 3 do 7 sjedala, u tuzemstvu i inozemstvu.

  S obzirom na dugogodišnje iskustvo u transportu, velik broj dugogodišnjih zadovoljnih klijenata, koji su naviknuti na pružanje usluge od 0 do 24, 365 dana u godini, odlučili smo se s istim receptom okušati i u prijevozu putnika, sa željom da u što kraćem vremenu postanemo nezaobilazan partner svima koji traže takav tip usluge uz garanciju kvalitete.

  Naši vozači govore engleski ili njemački jezik, prošli su provjere MUP-a i mogu voziti u protokolima, imaju dugogodišnje iskustvo vozača na međunarodnim relacijama, a ako klijent zahtjeva možemo angažirati i vozača tjelohranitelja (bodyguard).

  Smatramo da našim profesionalnim pristupom, iskustvom i znanjem možemo zadovoljiti najviše kriterije koje ovakav posao zahtjeva.

  Kontaktirajte nas s povjerenjem.