• Movigo - O nama

 • Movigo, na esperantu pokret, poslovna je jedinica tvrtke M transporti i otpremništvo iz Zagreba.

  Osnovana je s idejom pružanja usluga turističkim agencijama koje se bave organizacijom kongresa i simpozija, pružanja usluga poslovnim subjektima ili pružanja usluga privatnim korisnicima iz domene transfera putnika luksuznim vozilima sa 3 do 7 sjedala, u tuzemstvu i inozemstvu.

  S obzirom na dugogodišnje iskustvo u transportu, velik broj dugogodišnjih zadovoljnih klijenata, koji su naviknuti na pružanje usluge od 0 do 24, 365 dana u godini, odlučili smo se s istim receptom okušati i u prijevozu putnika, sa željom da u što kraćem vremenu postanemo nezaobilazan partner svima koji traže takav tip usluge uz garanciju kvalitete.

  Naši vozači govore engleski ili njemački jezik, prošli su provjere MUP-a i mogu voziti u protokolima, imaju dugogodišnje iskustvo vozača na međunarodnim relacijama, a ako klijent zahtjeva možemo angažirati i vozača tjelohranitelja (bodyguard).

  Smatramo da našim profesionalnim pristupom, iskustvom i znanjem možemo zadovoljiti najviše kriterije koje ovakav posao zahtjeva.

  Kontaktirajte nas s povjerenjem.

 • Whether or not you want to write an essay essay writing website available to sell your house, gain money from your home, or enhance your writing abilities, the course of action is precisely the exact same.